Διάκριση της TÜV AUSTRIA Hellas στα βραβεία “Diamonds of the Greek Economy 2023”

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τη δυναμική της παρουσία στην εγχώρια αγορά, καθώς διακρίθηκε και φέτος στο θεσμό των “Diamonds of the Greek Economy“. Η τελετή βράβευσης επιχειρηματικής αριστείας πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα και στελεχών των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύοντας στην καινοτομία και την ανάπτυξη.

H TÜV AUSTRIA Hellas, με επιτυχημένη παρουσία σχεδόν 30 χρόνων στην Ελλάδα, συνεχίζει να αναπτύσσεται, δημιουργώντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα και ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών Πιστοποίησης, Τεχνικών Ελέγχων, Εκπαίδευσης, Εργαστηριακών Δοκιμών και Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις. Το 2022 ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 14.82% και τα κέρδη EBITDA κατά +6.65%, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος. Ταυτόχρονα, μέσα σε 5 χρόνια, αύξησε κατά 100% το ανθρώπινο δυναμικό της, διπλασίασε τον κύκλο εργασιών της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα με αντίστοιχο τριπλασιασμό των κερδών της, ενώ  ανέπτυξε και το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της, με την ενσωμάτωση των εταιριών ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Food Allergens Labs & CCS Digital Education, διευρύνοντας τις εργασίες της στους τομείς της διαπιστευμένης πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, των εργαστηριακών αναλύσεων/δοκιμών και των τεχνολογικών λύσεων για ψηφιακές εκπαιδεύσεις, αντίστοιχα.

Ένα ακόμα επίτευγμα της εταιρείας είναι η μεταφορά του Παραρτήματος στην Θεσσαλονίκη σε νέο αυτόνομο κτήριο 700m², που αποτελεί κόμβο των υπηρεσιών της για τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια και ενισχύει τη δέσμευσή της για ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής. Τα εγκαίνια του νέου Παραρτήματος της εταιρείας έγιναν τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε: «Είναι τιμή για την εταιρία μας να λαμβάνει για ακόμη μια χρονιά διάκριση στο θεσμό των “Diamonds of the Greek Economy”, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή μας θέση στην ελληνική αγορά και την προσήλωσή μας στην ποιότητα, την ασφάλεια και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στόχος της TÜV AUSTRIA Hellas είναι να αναδειχθεί σε πραγματικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, μέσω της παροχής 360ο υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην επιχειρηματική συνέχεια, στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».