Διάκριση για την LogisticsWay στα E-volution Awards 2021

Στην αναμφισβήτητα χρονιά του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2020,  η LogisticsWay τιμήθηκε  στα e-volution Awards 2021 ως  η καλύτερη εταιρεία στην ενότητα Supply Chain  στον   σχεδιασμού e commerce Logistics Models.

Ο Supply Chain Solutions Manager της εταιρείας κ. Σωτήρης Μαρινάκης αναφέρει: «Είμαστε περήφανοι που οι εταιρείες πελάτες μας, έχοντας  αναγνωρίζει ότι ο σχεδιασμός της εφοδιαστικής αλυσίδας του  E Shop  αναβαθμίσει  τις λειτουργίες τους, αξιοποιούν τις βέλτιστες πρακτικές και προσφέρουν ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στον τελικό καταναλωτή».

Αυτό το βραβείο αποτελεί την επιβράβευση ότι η εμπειρία της LogisticsWay στον σχεδιασμού e commerce Logistics Models τα τελευταία 5 χρόνια  με εταιρείες που έχουν συνδεθεί  με το δίκτυο της  AMAZON, σε συνδυασμό με το όραμα και τις αξίες των πελατών της, μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Η LogisticsWay ευχαριστεί πολύ τα στελέχη της που εργάστηκαν με απίστευτο ζήλο και επαγγελματισμό και τους πελάτες που της εμπιστεύτηκαν την πιο σημαντική για το 2020 δραστηριότητά τους.