Δείτε το πρόγραμμα των LOGI.C – ATHENS, 24-25 Ιουνίου στο Athens Marriott

Τα πολυσυνέδρια LOGI.C επιστρέφουν στην Αθήνα στις 24 και 25 Ιουνίου 2022 στο Athens Marriott, με ένα πλούσιο πρόγραμμα και σημαντικούς συνεργάτες που ανέλαβαν την επιστημονική επιμέλεια των πάνελ. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, ο οποίος θα έχει και την εισαγωγική ομιλία στην Ενότητα “Χρηματοδοτήσεις στην Εφοδιαστική Αλυσίδα” το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Τα LOGI.C θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Athens Marriott με παράλληλη παρουσία των εταιρειών χορηγών σε παρακείμενο χώρο, ενώ πέραν της φυσικής συμμετοχής, θα υπάρχει και εδώ η δυνατότητα Online παρακολούθησης μέσω του live streaming από την συνεργαζόμενη πλατφόρμα με την O.MIND CREATIVES.

Οι εταιρείες In Practice, LogisticsWay, Optilog Advisory Services, ο ΣΕΒ και το ILME έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με το περιοδικό Supply Chain & Logistics, προσφέροντας στο κοινό που θα παρακολουθήσει τα LOGI.C στοχευμένα πάνελ με σημαντικές συμμετοχές και ομιλίες που ξεκινούν από τη σωστή οργάνωση της παραγωγής, έως τα εργαλεία ψηφιοποίησης και τις προκλήσεις της σύγχρονης αποθήκης, για να περάσουμε κατόπιν και στην σύγχρονη διανομή στο last mile. Τη δεύτερη ημέρα, δύο πάνελ υψηλού επιπέδου, το ένα που θα αφορά στις Ευκαιρίες Χρηματοδοτήσεων στον κλάδο, και το δεύτερο στις Πρωτοβουλίες για Clustering και τη σημασία της συνεργατικότητας στα Logistics, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε το πρόγραμμα των LOGI.C ΕΔΩ.

Εγγραφείτε εγκαίρως ΕΔΩ.