Δείτε τις θεματικές των LOGI.C – Αθήνα 24-25 Ιουνίου. Επωφεληθείτε του Early Booking!

Τα logistics conferences, LOGI.C 2022 έρχονται στην Αθήνα, στην καθιερωμένη ετήσια διοργάνωσή τους, που για εφέτος δίνει ραντεβού με την αγορά στο Athens Marriott, στις 24 & 25 Ιουνίου 2022.

Στα LOGI.C της Αθήνας, θα εντρυφήσουμε στην έννοια των «Connected Supply Chains», αναλύοντας όλα τα στάδια τα οποία επηρεάζει η σωστά οργανωμένη εφοδιαστική αλυσίδα: από την παραγωγή, στην αποθήκη, την διανομή έως τον τελικό πελάτη, ενώ την δεύτερη ημέρα το κοινό θα έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί για ό,τι νεότερο υπάρχει σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά και να μάθει για νέες clustering πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν τον κλάδο συνολικά.

Θεματικές πάνελ

Έτσι λοιπόν, κατά την πρώτη ημέρα των LOGI.C, στις 24 Ιουνίου, θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με ένα πάνελ από  την In Practice, για την Οργάνωση Παραγωγής για Αποτελεσματικά Logistics, αναλύοντας έννοιες όπως ‘planning vs scheduling’ και μιλώντας για εργαλεία υποβοήθησης της παραγωγής και οργάνωσης αναγκών.

Θα περάσουμε κατόπιν σε θέματα Smart Warehousing, προσεγγίζοντας το θέμα της σύγχρονης και αποτελεσματικής αποθήκης μέσα από εφαρμογές ψηφιοποίησης και πόσο αναγκαίες ή οριζόντιες είναι στις σημερινές ανάγκες, ενώ στο απογευματινό πάνελ της πρώτης ημέρας, με την εμπειρία της Optilog Advisory Services,  θα μιλήσουμε για Last Mile σε ένα περιβάλλον συνεχών μεταβλητών, αύξησης του e-commerce και νέων καναλιών.

Η δεύτερη ημέρα, 25 Ιουνίου, θα είναι αφιερωμένη σε θέματα Investing in Logistics, όπου μια σειρά στελεχών και συμβούλων θα αναλύσουν στο κοινό ποια Προγράμματα Χρηματοδότησης μπορούν να αξιοποιήσουν, με ποια Μεθοδολογία Ένταξης, πώς να διαρθρώσουν τους Φακέλους για ένταξη σε κάποιο πρόγραμμα κ.λπ.

Παράλληλα, με την υποστήριξη του ILME, θα υπάρξει προσέγγιση σε θέματα Clustering στα Logistics, ώστε να αναβαθμιστεί συνολικά ο κλάδος.

Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ.