Δείτε τα 20 events που θα γίνουν στο πλαίσιο της MDF Expo 2022, 12-14 Νοεμβρίου

Ένα τριήμερο πλούσιο τόσο σε περιεχόμενο εκθετών από 3 διαφορετικούς κλάδους σχετικούς με τα τρόφιμα και τη διαχείρισή τους, όσο και σε εκδηλώσεις, υπόσχεται η εφετινή MDF Expo 2022 (Meat & Grill Days, Dairy Expo, Frozen Food) που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 12-13-14 Νοεμβρίου 2022.

Σε δύο εκθεσιακές αίθουσες με πλήθος εκθετών προερχόμενων από την Παραγωγή – τη Βιομηχανία και Μεταποίηση, τον τομέα του Εξοπλισμού και των Υλικών, αλλά και των Μεταφορών και Μετακίνησης, για τους κλάδους Κρέατος , Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας και Κατεψυγμένου Τροφίμου, οι επισκέπτες της φετινής MDF Expo 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν λύσεις για κάθε κρίκο της επιχείρησής τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, προετοιμάζεται και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και για τους 3 τομείς της έκθεσης, Κρέας & Kρεατοσκευάσματα, Γαλακτοκομία – Τυροκομία, αγορά HO.RE.CA., διαχείριση Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας, που συντονίζονται από τα περιοδικά της O.MIND CREATIVES, Meat Place, Dairy News, Grill Magazine και Supply Chain & Logistics magazine, ενώ αρκετές διοργανώσεις έχουν αναλάβει  και εξωτερικοί φορείς – συνεργάτες, ακαδημαϊκοί και αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου.

Οι εκδηλώσεις

Στην φετινή MDF Expo, θα υπάρχουν 2 διαφορετικοί χώροι events σε κάθε χώρο των εκθεσιακών αιθουσών, όπου θα φιλοξενηθούν 20 συνολικά events, ενώ εάν προστεθούν σε αυτά και τα εταιρικά events,  που αρκετοί εκθέτες προετοιμάζουν στα εκθεσιακά τους περίπτερα, το πλάνο των εκδηλώσεων στην φετινή 3πλή έκθεση πολλαπλασιάζεται!

Στο HALL 2 του Metropolitan Expo, όπου θα φιλοξενούνται οι εκθέτες της Meat & Grill Days, εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν:

Κεντρικός Χώρος Εκδηλώσεων – STAGE 2 – HALL 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Η Ζεστή Γωνιά» υπό την επίβλεψη της Rational. 11.00-11.30
  • «Κρέας & Παρασκευάσματα  – Προκλήσεις & Προοπτικές Ανάπτυξης» / Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ). 12.00-14.00
  • «Υγρή & Ξηρή ωρίμανση Κρέατος  – Μύθοι & Πραγματικότητα» / Εκδήλωση του περιοδικού Meat Place. 14.30-16.30
  • «Εργαστήριο Ζωντανής Παραγωγής Αλλαντικών & Κρεατοσκευασμάτων» από την ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ – ΒΑΣΙΒΑΓΛΗΣ A12B11 – HALL 2

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Η Ζεστή Γωνιά» υπό την επίβλεψη της Rational. 11.00-11.30
  • «Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο»/ Εκδήλωση του περιοδικού Grill Magazine με συνεργασία του ΠΟΕΣΕ. 12.00-13.30
  • «Χρηματοδοτήσεις & Προγράμματα Επιδοτήσεων στον Τομέα του Κρέατος» / Εκδήλωση του περιοδικού Meat Place. 14.00-16.00
  • «Η Ζεστή Γωνιά» υπό την επίβλεψη της Rational. 17.00-17.30
  • «Εργαστήριο Ζωντανής Παραγωγής Αλλαντικών & Κρεατοσκευασμάτων» από την ΤΕΧΝΙΚΑ ΙΝΟΧ – ΒΑΣΙΒΑΓΛΗΣ. A12B11 – HALL 2

 

Χώρος Επιδείξεων  – STAGE 3 – HALL 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος από το περιοδικό Meat Place. 11.00-14.00
  • Σεμινάριο «Βασικές Αρχές Κοστολόγησης Κρέατος» από την ΙΣΕΚ Μπατσολάκης. 15.00-15.30
  • «Γαλλική Κοπή & Παρασκευάσματα Κρεοπωλείου» από τις BOVILLAGE & ΙΣΕΚ Μπατσολάκης. 17.30- 18.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Butcher Battles» Διαγωνισμοί Κρεοπωλών. 11.00-14.00
  • Ανάδειξη Νικητών & Απονομή Βραβείων Butcher Battles. 14.00-14.30
  • «Αρχές Μαγειρικής Αξιοποίησης» από την ΙΣΕΚ Μπατσολάκης . 15.00- 15.30

Αντιστοίχως, πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στο HALL 1 του Metropolitan Expo, όπου θα φιλοξενούνται ,κυρίως, οι εκθέτες της Dairy Expo και του τομέα Food Logistics – Frozen Food.

Κεντρικός Χώρος Εκδηλώσεων  – STAGE 1 – HALL 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Eπιστημονικό Συνέδριο Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας» / Με τη συνεργασία του περιοδικού Dairy News και της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων & Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. 12.00-15.00
  • Σεμινάριο «Η ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική»/ Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics. 15.30-16.30
  • «Οικογενειακό Τυροκομείο. Παραγωγή Λευκού Τυριού» από την INOX DESIGN ΚΑΤΕΡΗΣ. Α2Β1 – HALL 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • «Προσέγγιση της HO.RE.CA. αγοράς: Το route2market σήμερα» / Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning. 11.00-12.30
  • Σεμινάριο «Πώς να μετρήσετε και να μειώσετε το Μεταφορικό σας Κόστος» / Ένα χρηστικό σεμινάριο προς εκθέτες και επισκέπτες ως added value υπηρεσία του Supply Chain & Logistics magazine, από τα στελέχη της OPTILOG Advisory Services. 13.00-14.30
  • «Οικογενειακό Τυροκομείο. Παραγωγή Λευκού Τυριού» από την INOX DESIGN ΚΑΤΕΡΗΣ. Α2Β1 – HALL 1

Χώρος Επιδείξεων  – HALL 1

  • Οργανοληπτική Αξιολόγηση Τυροκομικών Προϊόντων από το Dairy News. Xώρος Επιδείξεων HALL1. 11.00-14.00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.mdfexpo.gr.