Βραβεία Big Data & Loyalty για τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας στα Supermarket Awards 2021

Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε – ΓΑΛΑΞΙΑΣ απέσπασε δύο βραβεία στη φετινή απονομή των Supermarket Awards 2021. Οι κατηγορίες στις οποίες βραβεύτηκε δείχνουν την εξέλιξη της αλυσίδας και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών μέσων, της τεχνητής νοημοσύνης και των Big Data για την επιτυχημένη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της νέας εποχής, όπως έχουν αποδείξει ήδη τα αποτελέσματα της κάρτας Bonus μόλις μέσα σε έναν χρόνο λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής ο Γαλαξίας έλαβε:

  • SilverΒραβείο για το project “Galaxias Bonus Predictive AI & Data Analysis System” στην κατηγορία “Big Data & Marketing Analytics”
  • BronzeΒραβείο για το project “Galaxias Bonus AI Loyalty System” στην κατηγορία “Εξυπηρέτηση Πελατών & Προγράμματα Loyalty”

Και τα δύο βραβεία αφορούν την κάρτα Bonus, που έχει λανσάρει η αλυσίδα από τις αρχές του 2020, η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αντλήσει σημαντικά στοιχεία για το καταναλωτικό κοινό και εισάγει την έννοια των προσωποποιημένων-εξατομικευμένων προσφορών, αναδιαμορφώνοντας την έννοια της επιβράβευσης και τονώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτών και αλυσίδας. Το συγκεκριμένο έργο καθώς και η στρατηγική επικοινωνίας του υλοποιείται από την εταιρεία επικοινωνίας και τεχνολογίας DEVA, με τα εργαλεία Kloth db και Elenos AI.

Σε μια χρονιά-ορόσημο για την εταιρεία, η οποία συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. -ΓΑΛΑΞΙΑΣ αξιοποίησε το καινοτόμο εργαλείο, την κάρτα Bonus, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις ενέργειές της, διεξάγοντας επετειακούς διαγωνισμούς «50 χρόνια Γαλαξίας», που συνοδεύονται από ιδιαίτερες προσφορές και πλούσια δώρα, στο πλαίσιο του συνολικού εορτασμού της εταιρείας.