Βογιατζόγλου Systems: Ολοκληρωμένο σύστημα Click & Collect Food

Η Βογιατζόγλου Systems απαντώντας στη σύγχρονη ανάγκη του κλάδου τροφίμων (supermarket) και εστίασης για γρήγορες παραδόσεις παραγγελιών, παρουσιάζει, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Parcel Hive για Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία, το ολοκληρωμένο σύστημα Click & Collect Food για τις επιχειρήσεις που θέλουν να παραδίδουν μέσω smart lockers φρέσκα τρόφιμα, συσκευασμένα τρόφιμα ή και μαγειρεμένα φαγητά, γρήγορα, αποτελεσματικά και όλο το 24ωρο (365 ημέρες τον χρόνο).

Το Parcel Hive μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, κατασκευασμένο με ειδική μεταλλική επίστρωση, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και στους βανδαλισμούς και με σύστημα παρακολούθησης. Υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης στο κάθε ντουλάπι ενός αποτελεσματικού συστήματος απολύμανσης με όζον (ozonation) που εξαφανίζει το 99,9% ιών και βακτηρίων. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές είναι κορυφαίας ποιότητας για παρατεταμένη και βαριά εργασία. Γίνεται ανίχνευση ανοιχτής κλειδαριάς με αισθητήρα που ανιχνεύει αν το κάθε κουτί είναι κλειστό και ενεργειακά αποδοτικό.

Το Parcel Hive μπορεί να διαμορφωθεί σε πληθώρα συνθέσεων και διατάξεων σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, ενώ το λογισμικό του, μέσω της τεχνολογίας Cloud, δίνει πλήρη έλεγχο των lockers, όπου και αν βρίσκονται.