ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.: Πάθος για Συσκευασία σε «Real Time»

Από το 1935, όπου ιδρύθηκε η εταιρεία ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. έως και σήμερα, πολλές συνήθειες άλλαξαν. H βιομηχανία εξελίχθηκε, οι εφαρμογές διαφοροποιήθηκαν, αλλά η ανάγκη για έναν έμπιστο συνεργάτη με τεχνογνωσία και ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών παρέμεινε ίδια. Πόσο μάλλον τώρα, που η απαίτηση για μεγαλύτερη ασφάλεια και για προστασία της προσωπικής και εταιρικής «υγείας» είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελατολογίου της εταιρείας και με κριτήριο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών, η ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. σχεδίασε για εσάς μια νέα υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα μηχανήματα που χρειάζεστε χωρίς να απομακρυνθείτε από το γραφείο σας!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να  επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους της ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.  και μετά να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την προτεινόμενη λύση από τον υπολογιστή του γραφείου σας. Απλά αφήστε στο έμπειρο  δυναμικό της εταιρείας να κάνει όλες τις υπόλοιπες εργασίες. Μπορεί να σας καθοδηγήσει με σιγουριά σε εφαρμογές όπως συγκόλληση, συρρίκνωση, περιτύλιξη, προστατευτική συσκευασία, τσερκάρισμα, συσκευασία τροφίμων, ανύψωση και ό,τι μπορεί να χρειαστείτε.

Εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα οι απομακρυσμένες δοκιμές όχι μόνο να γίνουν σε πραγματικό χρόνο, αλλά και με δικά σας δείγματα τα οποία θα αποσταλούν σε εσάς για ποιοτικό έλεγχο και αξιολόγηση.

Όπως πάντα βέβαια, οι άνθρωποι της ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.  θα χαρούν να σας υποδεχθούν και από κοντά στο ανακαινισμένο κτήριο της εταιρείας τους στην Δ. Μουτσοπούλου 103, στα Καμίνια, να συζητήσουν μαζί σας και να σας προσφέρουν όλες τις παραπάνω υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.

Κλείστε τώρα ραντεβού: sales@vamvacas.gr ή 2122224241.