ΑΝΥΜΗ Τιτόπουλος ΕΠΕ: MPC15: Νέο παλετοφόρο ηλεκτρικής κίνησης και ανύψωσης από την Yale

Η Yale Europe Materials Handling, μια από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με το παλετοφόρο MPC15 ηλεκτρικής κίνησης και ανύψωσης. Το παλετοφόρο MPC15 με ιόντα λιθίου είναι αποτελεσματικό και ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση. Αποτελεί μια λύση χαμηλού κόστους χάρη της ελάχιστης συντήρησης που απαιτεί. Η Yale Europe Materials Handling κατασκεύασε ένα ολοκαίνουργιο παλετοφόρο ιδανικό για πελάτες που αναζητούν αξιόπιστο εξοπλισμό.

Το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο MPC15 της Yale αποτελεί την τέλεια αναβάθμιση ενός χειροκίνητου παλετοφόρου. Μικρό σε διαστάσεις και στιβαρή κατασκευή, είναι ιδανικό για συνεχόμενη λειτουργία 3-4 ωρών, με σύντομο χρόνο φόρτισης δύο περίπου ωρών. Διαθέτει εργονομικό τιμόνι λειτουργίας, οθόνη LED με διαγνωστικές ενδείξεις και τηλεχειριστήριο που ρυθμίζει την ταχύτητα του μηχανήματος και άλλες λειτουργίες.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ (www.titopoulos.gr & www.peronoforo.gr) εταιρεία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων