ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ: Στηρίζει στις 14/6 την «Ημέρα Εθνικής Ασφάλειας Περονοφόρων» με δωρεάν σεμινάρια σωστής  χρήσης & βασικής συντήρησης ανυψωτικών

Η Industrial Truck Association (ITA) αναγνώρισε την δεύτερη Τρίτη κάθε Ιουνίου ως την Ημέρα Εθνικής Ασφάλειας Περονοφόρων. Στόχος της είναι η ετήσια υπενθύμιση της σημασίας της ασφαλούς χρήσης περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, η σωστή εκπαίδευση των χειριστών και ο τακτικός έλεγχος του εξοπλισμού. H Yale Europe Materials Handling, μέλος της ITA, στηρίζει θερμά αυτήν την πρωτοβουλία.

Τα περονοφόρα μηχανήματα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας και του εμπορίου σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι χειριστές περονοφόρων μεταφέρουν προϊόντα από αποθήκη σε φορτηγό ή σε αποβάθρα φόρτωσης, διακινώντας εμπορεύματα σε όλο τον κόσμο. Χωρίς χειριστές, ένα μεγάλο μέρος της εργασίας που απαιτείται για τη μετακίνηση παλετοποιημένων προϊόντων θα ήταν χρονοβόρα και εξαιρετικά επικίνδυνη. Τα περονοφόρα ανυψώνουν το βάρος, αλλά στην ανύψωση βαρέων φορτίων, η ασφάλεια γίνεται πρωταρχικής σημασίας.

Η ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των περονοφόρων Yale στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ασφάλειας στον χώρο εργασίας, προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης on hands σεμιναρίων χρήσης και βασικής συντήρησης περονοφόρων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας. H δραστηριότητα αυτή θα διεξαχθεί από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2022 και στους συμμετέχοντες θα δοθεί αφίσα Α3 με τις βασικές οδηγίες χειρισμού περονοφόρου στον χώρο εργασίας.

«Η εκπαίδευση είναι ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθά στην μείωση του αριθμού των τραυματισμών και των θανάτων στον χώρο εργασίας. Πιστεύουμε ότι με αυτή μας την πρωτοβουλία συμβάλουμε στην βελτίωση της ασφάλειας κάθε εργαζομένου στον χώρο τωνlogistics» δήλωσε ο Παντελής Τιτόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ.

Για συμμετοχή στα πρακτικά σεμινάρια επικοινωνήστε στο regina@titopoulos.gr.