Ανθεκτικά συστήματα σε κρούση & πυρκαγιά από τον ιταλικό οίκο Stommpy

Οι χώροι εργασίας ενέχουν κινδύνους για το προσωπικό αλλά και για τις ίδιες τις εγκαταστάσεις. Είναι πολλά τα παραδείγματα ατυχημάτων από κινούμενα περονοφόρα αλλά και καταστροφών εγκαταστάσεων και μηχανημάτων από απροσεξία.

Ο οίκος Stommpy Ιταλίας (www.stommpy.it), του οποίου αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων του είναι η εταιρεία Europack I.S. (www.europack.gr), έρχεται να δώσει τη λύση, προσφέροντας συστήματα ιδιαίτερα μελετημένα, ανθεκτικά σε κρούση αλλά και στον χρόνο.

 

 

Κατασκευασμένα από το ειδικό υλικό Teclen και χωρίς κοίλα μέρη, τα προϊόντα της Stommpy είναι ανθεκτικά σε κρούση αλλά και σε περιπτώσεις πυρκαγιάς.

Επίσης, η ειδική αγκύρωση με το σύστημα FixaBlock, είναι στεγανή και δεν καταστρέφεται ακόμα και σε πολύ έντονη κρούση. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του εσωτερικού της αγκύρωσης και επανατοποθέτησης του προστατευτικού, εφόσον υπερβεί τα όρια της ελαστικής παραμόρφωσης.

 

 

Εικόνες με κομμένα αγκύρια ή πολλαπλές τρύπες λόγω μετακίνησης χαλύβδινων προστατευτικών δεν υπάρχουν πια και ο χώρος παραμένει καθαρός με υψηλό επίπεδο υγιεινής.

Εγκαταστάσεις και εφαρμογές Stommpy στην Ελλάδα, μπορεί να μελετήσει και προτείνει η Europack I.S. (www.europack.gr) που είναι ο αποκλειστικός διανομέας του οίκου.