Ανανέωση συνεργασίας της Delatolas Express Cargo με τον όμιλο ΟΤΕ

H Delatolas Express Cargo συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον όμιλο ΟΤΕ, υπογράφοντας νέα σύμβαση για το έργο πανελλαδικής μεταφοράς του τηλεπικοινωνιακού υλικού του ομίλου ΟΤΕ για 3 έτη. Με το έργο αυτό ενισχύεται η ήδη δυναμική παρουσία της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, επιτυγχάνοντας καθημερινές φορτώσεις σύνθετων κι ευαίσθητων φορτίων με μεγάλη ασφάλεια προς όλους τους νομούς.

Η εταιρεία παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν το 2020 λόγω της πανδημίας COVID-19, διατήρησε θετική πορεία ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και  αύξησε τον κύκλο εργασιών της, ενώ παράλληλα σεβόμενη την εμπιστοσύνη των πελατών της προχώρησε σε επενδύσεις, τόσο σε πόρους όσο και σε τεχνολογία, προκειμένου να προσφέρει νέες και σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες.

 

 

Στο πλαίσιο του επενδυτικού της πλάνου στο last-mile delivery και με οικολογική συνείδηση, αύξησε και ανανέωσε τον στόλο οχημάτων, αποκτώντας 10  ηλεκτρικά van ενώ μέσα στο 2021 δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη και νέα κέντρα διανομών σε Χαλκίδα, Κόρινθο και Άργος, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο, την οργάνωση του δικτύου της περιφέρειας και κυρίως του άξονα Θεσσαλονίκης-Αθήνας-Πάτρας.

Παράλληλα, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογικών συστημάτων παρακολούθησης αποστολών (proof of delivery), και  επένδυσε σε ERP – entersoft  καταφέρνοντας να διατηρήσει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και να παραμείνει σταθερή στις αξίες της, που την καθιέρωσαν μέσα στα μεγάλα ονόματα του κλάδου.