Ανακοινώθηκε η εξαγορά της Med Frigo από πολυμελές Fund

ELIKONOS 2 SCA SICAR, EOS Hellenic Renaissance Fund, BEARONEM Limited και ο Α. Μαυριδόγλου ανακοινώνουν την εξαγορά των εταιριών του Ομίλου Med Frigo, δηλαδή των εταιριών Med Frigo, Cargo Med και Med Energy.

Οι εταιρείες του Ομίλου ιδρύθηκαν από το 1991 και έπειτα στην Πάτρα και δραστηριοποιούνται σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης, διαχείρισης και μεταφοράς προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας από και προς την Ελλάδα.

 Από την πλευρά τους οι κκ. Σ. Μπρακατσέλος και Γ. Πούλιας δήλωσαν: «Οι νέοι μέτοχοι ασπάζονται τις ίδιες αρχές και αξίες με τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούν οι εταιρίες μας και είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία τους θα συνεχίσουν την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία τους και στο μέλλον, πλαισιωμένοι από την υφιστάμενη ομάδα των εταιριών».

Ο κ. Π. Παπαγεωργίου εκ μέρους των νέων μετόχων δήλωσε: «Ο κλάδος των Logistics είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την χώρα μας, για τις εξαγωγές μας, ιδιαίτερα δε για την ασφαλή και αξιόπιστη διακίνηση των ευαίσθητων προϊόντων. Οι εταιρίες του Ομίλου Med Frigo έχουν δείξει μια εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες στον κλάδο, στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά».

Ο κ. Σ. Μπρακατσέλος θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου διασφαλίζοντας τη συνέχεια των εταιριών του Ομίλου Med Frigo και ο κ. Α. Μαυριδόγλου ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος αυτών.

Η συναλλαγή υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.