Ανακοινώθηκαν οι χορηγοί για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» 2020

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω αναφερόμενους χορηγούς των τριών χρηματικών βραβείων  και της σχετικής εκδήλωσης του φετινού 4ου Ετήσιου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μεταφορών του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» 2020, με θέμα «Η ψηφιοποίηση των Εθνικών και Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών της χώρας και ο ρόλος φορέων σαν τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και την ΟΦΑΕ – Οφέλη, Προκλήσεις, Προτάσεις».

Α‘ Βραβείο αξίας 1.500 ευρώ με χορηγό το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ)

Β΄ Βραβείο αξίας 1.000 ευρώ με χορηγό την HELLASTRON «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ»

Γ’ Βραβείο αξίας 500 Ευρώ με χορηγό τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε.

Χορηγοί εκδήλωσης απονομής Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. και Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Tο ετήσιο Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» θεσμοθετήθηκε το 2016 από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών εις μνήμη του εκλιπόντος Καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δημητρίου Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές.

Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση/Εμβάθυνση Σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία. Το Βραβείο απονέμεται κατόπιν σχετικού διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που εκπονείται από φοιτητή ή νέο απόφοιτο, ή ομάδα φοιτητών ή νέων αποφοίτων των παραπάνω αναφερόμενων Πανεπιστημίων.

Οι εργασίες αξιολογούνται από ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείται από έναν μικρό αριθμό μελών που εκπροσωπούν Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ.