Έως τις 30/11 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα  Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021 από το ILME παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου 2020. Υποβάλετε τώρα την υποψηφιότητά σας και κερδίστε τον τίτλο του “Project of the Year 2021” ή “Professional of the Year 2021”.

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME), μέλος του European Logistics Association (ELA), είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην ανάπτυξη των Ελλήνων logisticians και στην ενίσχυση του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Θέλοντας να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές και ταυτόχρονα να ενισχύσει την εξωστρέφεια των Ελληνικών Logistics, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics “Μέγας Αλέξανδρος”, έναν θεσμό υψηλού κύρους, και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε!

Οι κατηγορίες στις οποίες καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι κάτωθι:

Για εταιρείες:

– Mastery in Logistics

– Support & Evolve in Logistics 

– Collaboration in Logistics

Για επαγγελματίες:

– Professional of the Year
– Best senior / high flyer logistician
– Best junior / promising logistician
– Best new entry in logistics

Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως από το εάν είναι μέλη του ILME.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα συνημμένα αρχεία και επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2241225 ή με email στο awards@ilme.gr.