Έτοιμες οι Ενότητες & οι Συμμετοχές για τα LOGI.C events 18-20 Οκτωβρίου 2025 στο Metropolitan Expo

Με την συμμετοχή 9 συνδιοργανωτών εταιρειών & φορέων του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και με την παρουσίαση τουλάχιστον 3 Ερευνών για επιμέρους θέματα που αφορούν στην αγορά, διοργανώνονται σε έναν μήνα, τα συνέδρια LOGI.C events, από το περιοδικό Supply Chain & Logistics στο πλαίσιο της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” & “Cargo Truck & Van Expo”.

Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Οκτωβρίου, τα LOGI.C events θα περιλαμβάνουν 7 διαφορετικά sessions για πολλαπλές θεματικές που αφορούν στην αγορά του supply chain, με Κεντρική Ενότητα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου για το ESG Compliance στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Για τα διαφορετικά 2ωρα events που θα λάβουν χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο του Hall 2 του Metropolitan Expo, συνεργάστηκαν με το περιοδικό ως συν-διοργανωτές οι OPTILOG Advisory Services, Ελληνική Εταιρεία Logistics, projectyou, ΚΥΦΕΑΣ & iMinder, και οι ΟΦΑΕ, ILME, EEΣΥΜ, ΠΕΕΔ, ΕΕΒΨ&L. Eπίσης, αξίζει να επισημανθεί ότι πλέον του συγκεκριμένου προγράμματος που αφορά στα LOGI.C events – Hall 2 Metropolitan Expo, και η ΑΑΔΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συνεδριακή ενότητα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου για να ενημερώσει τις εταιρείες – εκθέτες και επισκέπτες για τα επιχειρηματικά “εργαλεία” που διαθέτει, στην αίθουσα C2-Metropolitan Expo.

Πλήθος στελεχών από την ευρύτερη αγορά πρόκειται να συμμετάσχουν είτε ως ομιλητές, είτε ως σχολιαστές στα πάνελ παρουσίασης και σχολιασμού (round table discussion), μεταφέροντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στο κοινό.

Δείτε τις ενότητες και τις συμμετοχές εδώ και εγγραφείτε για να συμμετέχετε εδώ