Ένα ενδιαφέρον πάνελ συζήτησης με θέμα “Women Empowerment in Procurement” στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Διοίκησης Εφοδιασμού

Κατά τη δεύτερη ημέρα του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Προμηθειών και Διοίκησης Εφοδιασμού, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, στο πάνελ με τίτλο “Women Empowerment in Procurement” θα συζητηθεί η συμμετοχή και πρόοδος των γυναικών σε κάθε επίπεδο του κλάδου.

Γυναίκες στο senior management του Procurement και των επιχειρήσεων τονίζουν όσα προσφέρουν οι γυναίκες στον κλάδο, το απαραίτητο των δεξιοτήτων τους για την εξέλιξη του τομέα σήμερα, το ρόλο της τεχνολογίας και της αυτοματοποίησης διαδικασιών, καθώς και τις καλύτερες πρακτικές και δράσεις, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι δεξιότητες, η παρουσία και η επιρροή τους στο επάγγελμα σήμερα.

Συντονίστρια: Mirela Dialeti, Communications & Content Management, Further Up-HR

Eirini Chadiari, Μέλος Δ.Σ  ΟΛΘ Α.Ε.

Angelina Michaelidis, General Manager, Response S.A.

Angeliki Gerardou, Chief Supply Chain Officer, ΚΟRRES GROUP

Elisavet Nika, Co-founder and Managing Director of COVARIANCE P.C.

Nikoletta Tsotsorou, Procurement Executive / Results Coach / Chem. Engineer / MBA

Το σημαντικότερο event  των Προμηθειών επιστρέφει

Στις 7 & 8 Φεβρουαρίου το Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών διοργανώνει το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών & Διοίκησης Εφοδιασμού. Θα διεξαχθεί υβριδικά (7 Φεβρουαρίου 2024 on line & 8 Φεβρουαρίου 2024 με φυσική παρουσία και on line). Tο συνέδριο με φυσική παρουσία -στις 8 Φεβρουαρίου 2024- θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών: Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.g.

H ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ