Έμπρακτη κοινωνική ευθύνη από την Pappas B.I. Technology

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν έκαμψε τη θέληση του μη κερδοσκοπικού σωματείου Make a Wish και κυρίως των παιδιών που μέσω αυτού βλέπουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται!

Έτσι το καλοκαίρι του 2020, ο «περίπατος ευχών» του Make a Wish πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά με την εθελοντική συνδρομή της Pappas B.I. Technology και του Διευθυντή Τεχνολογίας της εταιρείας, Θάνου Παππά, μοιράζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Όλοι όσοι (εταιρείες και μεμονωμένα πρόσωπα) συμμετείχαν στην πρόσφατη πρωτοβουλία του σωματείου, «περπάτησαν» 1.374 χλμ. με 14 ενδιάμεσες στάσεις, όπου συναντήθηκαν με ισάριθμα παιδιά, οι ευχές των οποίων έγιναν πραγματικότητα.  Ο περίπατος υπερέβη τον αρχικό στόχο χορηγιών αποδεικνύοντας τα ευαίσθητα αντανακλαστικά που συνεχίζουμε να έχουμε ως ελληνική κοινωνία.

Σημαντικότερο από όλα, όμως, αναφέρει η  Pappas B.I. Technology, ήταν η συρρίκνωση της κοινωνικής μοναξιάς για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που στέκονται δίπλα τους με όλες τους τις δυνάμεις. «Τους συναντήσαμε, μιλήσαμε μαζί τους, τους δώσαμε, αλλά και μας έδωσαν δύναμη και όρεξη για τη Ζωή!» καταλήγει η εταιρεία.