Τριπλή βράβευση της Kapelis Packaging στα Green Awards για το Σύστημα Halopack ®

H Kapelis Packaging έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στην τελετή απονομής των Green Awards 2022, κατακτώντας μεταξύ άλλων και τον κορυφαίο τίτλο “Brand of the Year 2022”.

Στόχος των Green Awards 2022 είναι να προβάλλουν την καινοτομία, επιβραβεύοντας τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, τις βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, την αποδοτική χρήση ενέργειας και επιπλέον να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable και Zero Waste. Η υποψηφιότητα της Kapelis Packaging αφορούσε τo σύστημα συσκευασίας Halopack® για μείωση του πλαστικού έως και κατά 90%.

Αναλυτικά τα βραβεία που κατέκτησε και οι κατηγορίες όπου διακρίθηκε η Kapelis Packaging:

  • Brand of the Year: Σύστημα Halopack® by Kapelis Packaging
  • Green Technology Concept: Xρυσό βραβείο για το Σύστημα Halopack®
  • Green Project: Xρυσό βραβείο για το Σύστημα Halopack®

Η διάκριση του Συστήματος Halopack®, έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης της εταιρείας σε έμψυχο δυναμικό, υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της Kapelis Packaging, έχουν εκκινήσει ήδη οι διαδικασίες υλοποίησης εγχώριας γραμμής παραγωγής, με στόχο την παραγωγή των σκευών Halopack® στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, μέχρι το τέλος του 2022.