Τρία bronze βραβεία για LCE Logistics Consulting Experts & Υδρομαρίν Α.Ε. στα Supply Chain Awards 2023

Απολύτως επιτυχημένη ήταν η πρώτη συμμετοχή της εταιρείας συμβούλων LCE, Logistics & Consulting Experts , στα επιχειρησιακά βραβεία Supply Chain Awards για το 2023, καθώς τιμήθηκε με 3 Bronze Βραβεία σε 3 διαφορετικές κατηγορίες, στις δύο εκ των οποίων μαζί με την  Υδρομαρίν Α.Ε.

Συγκεκριμένα, στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου, η εταιρεία έλαβε τα εξής βραβεία:

  1. BRONZE για την Κατηγορία «Συμβουλευτικές & Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες», στην οποία βραβεύτηκε για την “Μεθοδολογία Logistics X-Ray, Logistics DNA. To απόλυτο audit στα Logistics”
  2. BRONZE μαζί με την εταιρεία Υδρομαρίν Α.Ε. στην Κατηγορία «Μετασχηματισμός στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» και
  3. BRONZE μαζί με την εταιρεία Υδρομαρίν Α.Ε. στην κατηγορία «Ολική Ποιότητα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Από την πλευρά της LCE, ο Managing Director της εταιρείας, κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς, δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στα φετινά βραβεία αριστείας για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, έναν θεσμό πλέον για την αγορά, που πιστοποιεί εφαρμοσμένες πρακτικές και state of the art cases και τελικά καταφέραμε να διακριθούμε. Ένα τέτοιο case ήταν και αυτό που παρουσιάσαμε με την Υδρομαρίν Α.Ε. μια εξαιρετική επιχείρηση με στόχο, όραμα και… ”ευήκοα ώτα”, που εμπιστεύθηκε αρχικά μέσω ενός ολοκληρωμένου Logistics Audit, την μεθοδολογία X-Ray – Logistics DNA και πάνω σε αυτήν δουλέψαμε μεθοδικά, ομαδικά  και στοχευμένα ώστε τελικά να καταφέρουμε να πετύχουμε ολικό μετασχηματισμό των Logistics διαδικασιών και της λειτουργίας της και εν τέλει, ολική ποιότητα με ισχυρά Logistics. Προχωράμε μπροστά με στόχο Χρυσά βραβεία σε επόμενες διοργανώσεις».