Το 3ο Youth Engagement Workshop in Logistics διοργανώνει η EEL

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics θέλοντας να προβάλει την επιστήμη των Logistics σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που αναζητούν επαγγελματική διέξοδο, διοργανώνει φέτος το 3ο Youth Engagement Workshop in Logistics, το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 8.30-14.30.

Το 3ο Youth Engagement Workshop περιλαμβάνει εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις του τομέα, στις οποίες ανώτατα στελέχη ενημερώνουν εκτενώς τους φοιτητές για τις συνθήκες και τις προοπτικές των Logistics. Φέτος, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που λαμβάνουν μέρος στο 3ο Youth Engagement Workshop προέρχονται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια του workshop θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν δύο ηγέτιδες εταιρείες, στο χώρο της η καθεμία, την ELBISCO στο Πικέρμι, καθώς και την BEIERSDORF στο Γέρακα.

Εκτός από τις παρουσιάσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πρακτικό μέρος (hands-on experience) στο οποίο οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την εκτέλεση διαδικασιών Logistics. Η δράση ολοκληρώνεται με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φοιτητών, στελεχών και μελών του ΔΣ EEL.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics, ως επιστημονικός φορέας των  Logistics στη χώρα μας, μελετά μεθόδους για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, στηρίζοντας την εκπαίδευση. Με τα προγράμματα της EEL, η ακαδημαϊκή κοινότητα έρχεται σε επαφή με την επιχειρηματική με αμφίδρομα οφέλη.