Το “Πλαίσιο” κέρδισε στα ελληνικά βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2017 του ILME

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά τα ελληνικά βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» για το 2017.

Ο τίτλος του «Manager of the Year 2017» απονέμεται στον κ. Νικόλαο Αδαμόπουλο, Διευθυντή Logistics της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEBE και του «Project of the Year 2017» στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEBE για την υποβολή της πρότασης «ΠΛΑΙΣΙΟ Warehouse & Distribution Center 2010-2015».

Η απονομή των βραβείων «Μέγας Αλέξανδρος» θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στην εκδήλωση που διοργανώνουν το ILME και η Projectyou σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Πειραιά με θέμα «ΤΑ LOGISTICS ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 18:00 στο υπερσύγχρονο Αμφιθέατρο 500 θέσεων του ΑΤΕΙ Πειραιά, Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250 στο Αιγάλεω.

Η διάκριση αυτή δίνει στον κ. Ν. Αδαμόπουλο και την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Logistics του ELA (European Logistics Association) που θα λάβουν χώρα την 1η Ιουνίου 2017 στις Βρυξέλλες.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ILME εύχονται κάθε επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή.