Το νέο Ford Ranger αποκαλύπτεται στις 24 Νοεμβρίου

Η Ford προχώρησε σε σχεδιαστική ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας, των ικανοτήτων και προδιαγραφών του Ranger, ώστε να είναι το πιο έξυπνο, το πιο ευέλικτο και το πιο ικανό Ranger όλων των εποχών, ένα μοντέλο που προορίζεται για πελάτες σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η Ford πραγματοποίησε πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες workshops σε όλο τον πλανήτη για να ανακαλύψει τον τρόπο χρήσης των οχημάτων τους, τα στοιχεία που τους αρέσουν ή επιθυμούν περισσότερο και το είδος των εμπειριών που μετράνε γι’ αυτούς.

Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση βοήθησε την Ford να επινοήσει και να εφαρμόσει λύσεις για την επόμενη γενιά Ranger που οι πελάτες αναζητούν και εκτιμούν περισσότερο.

Με σκληροτράχηλη νέα εμφάνιση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις ικανότητες και την ευελιξία, η επόμενη γενιά Ranger που θα λανσαριστεί το 2023 είναι σχεδιασμένη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να εργαστεί ακόμα σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και ποιότητα από ποτέ.

Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά Ranger στις 24 Νοεμβρίου, σε ζωντανή μετάδοση από τις 08:00 CET ΕΔΩ

Μέχρι τότε, πάρτε μια πρώτη γεύση από τη διαδικασία σχεδίασης, εδώ, με τον Chief Designer της επόμενης γενιάς Ranger, Max Tran, ο οποίος αποκαλύπτει πώς χιλιάδες ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο επηρέασαν με τα σχόλιά τους τη σχεδίαση του pick-up και πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

«Ως σχεδιαστές, εμπλέξαμε τους πελάτες πολύ νωρίτερα στη διαδικασία, περάσαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί τους και πήραμε περισσότερες πληροφορίες από ποτέ. Περιέργως, διαπιστώσαμε ότι ανεξαρτήτως αγοράς, οι πελάτες μας είναι άνθρωποι των έργων. Τους αρέσει να λύνουν οι ίδιοι τα προβλήματά τους, αλλά και να νιώθουν αυτοπεποίθηση στο όχημά τους, όχι απλά ως προς τον τρόπο που λειτουργεί, αλλά ως προς την αίσθηση που έχουν όταν το οδηγούν» δήλωσε ο Max Tran, Chief Designer, Ranger.