Το νέο της κέντρο logistics εγκαινίασε η ΚΟΠΕΡ Α.Ε. στην Μαγούλα Αττικής

 

Τα εγκαίνια του νέου κέντρου logistics πραγματοποίησε η ΚΟΠΕΡ Φαρμακοβιομηχανία Α.Ε. σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στην Μαγούλα Αττικής.

Σε ένα συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 23.000 τ.μ., η εταιρεία δημιούργησε πρότυπο logistics center 4.000 τ.μ. για φαρμακευτικά, παραφαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά.

 

 

Έχοντας επενδύσει σε νέες τεχνολογίες αποθήκευσης στους χώρους αυτούς, η ΚΟΠΕΡ εκτός από τα δικά της προϊόντα, παρέχει παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics για εταιρείες του φαρμακευτικού κλάδου και των καλλυντικών.

Επίσης, με στόλο που αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά, αλλά και συνεργαζόμενους επαγγελματίες μεταφορείς, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει όλα τα κανάλια διάθεσης/διανομής των προϊόντων αυτών (κρατικά νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία) σε πανελλαδικό επίπεδο και σε καθημερινή βάση.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των εγκαινίων, όπου παραβρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας αλλά και συνεργάτες της,  έγινε και η κοπή της ετήσιας πίτας.