Το βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «Θωμάς Μακιός» απένειμε ο Ν. Παπαθανάσης σε εκδήλωση της ΕΕΒΨ&L

Το βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «Θωμάς Μακιός» απένειμε στον Χρήστο Κατσακίδη ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L), που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2022.

Η εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και διεξήχθη σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση συνέπεσε με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού έργου με τίτλο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων στον κλάδο της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας» που έγινε σε 13 Περιφέρειες της χώρας και συμμετείχαν 1.147 εργαζόμενοι.

Στην εκδήλωση ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στις ενέργειες που γίνονται από την κυβέρνηση για την ανάπτυξη του κλάδου  μέσα από τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και το Ταμείο Ανάκαμψης, επισημαίνοντας ότι το κράτος οφείλει να είναι δίπλα σε έναν από τους πιο δυνατούς κλάδους της ελληνικής  οικονομίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση της ΕΕΒΨ&L περισσότερες από 90 επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και η εταιρεία O.MIND CREATIVES, 10 φορείς του βιομηχανικού κλάδου και της εφοδιαστικής, καθώς και εκπρόσωποι από την Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Την εκδήλωση υποστήριξαν: Χρυσοί Χορηγοί: EPSILON SINGULAR LOGIC , EVERYTIME ESTATES  Αργυρός Χορηγός: IRM (Insurable Risk Management)  Υποστηρικτές: JUNGHEINRICH HELLAS, TRUCK & CARGO INSURANCE, ENSEN.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το διεθνές συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου του 2022 στο Divani Apollon Palace, με τη συνδιοργάνωση του Global Cold Chain Alliance (GCCA) και του αντίστοιχου ευρωπαϊκού φορέα.