Τις ολοκληρωμένες μεταφορικές της λύσεις θα παρουσιάσει η KIOUSSIS TRANSYS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H KIOUSSIS TRANSYS είναι μια εταιρεία με ξεχωριστή πορεία στον κλάδο των μεταφορών. Η αξιοσημείωτη πορεία της από το 1959 βασίζεται στην αυστηρά πελατοκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας της. Προσανατολισμένη πάντα στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, παρέχει ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία, σιγουριά και εξειδίκευση, στοιχεία ζωτικής σημασίας για την επιτυχημένη λειτουργία των πελατών της.

Σήμερα η KIOUSSIS TRANSYS διαθέτει εντυπωσιακό πελατολόγιο που την επιλέγει σταθερά για μεταφορές φορτίων, διανομές, περισυλλογές, ταχυμεταφορές δεμάτων, αντικαταβολές και μεταφορές ρούχων.

Με την ίδια φιλοσοφία και με διαρκείς επενδύσεις σε συστήματα οργάνωσης, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε μεταφορική και αποθηκευτική υποδομή, η KIOUSSIS TRANSYS συνεχίζει την ανοδική πορεία της .

Για να μάθετε περισσότερα για την KIOUSSIS TRANSYS επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kioussistransys.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.