Τη μεταφορά ζεστών σχολικών γευμάτων της POT & PAN A.E. ανέλαβε η Sarmed

Η Sarmed ανακοίνωσε την έναρξη νέου έργου στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία POT & PAN A.E. για τη μεταφορά ζεστών σχολικών γευμάτων.

Προσφάτως η POT & PAN A.E. επέκτεινε τη δραστηριότητα της και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών σίτισης για εταιρείες και μεγάλες βιομηχανίες, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης κυλικείων σε συνδυασμό με την παροχή γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας για το προσωπικό. Η POT & PAN A.E. με την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού της αποτελεί μια ομάδα 240 εργαζομένων προσφέροντας σε ετήσια βάση περισσότερες από 9 εκατ. μερίδες μαγειρεμένου φαγητού σε αξιόπιστους και απαιτητικούς πελάτες. Μεταξύ των πελατών της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις και οργανισμοί, όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, η εταιρεία  Γρηγόρης, το  Coffee Island, η ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Κρητικός, το Μy Market, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Ινστιτούτο Prolepsis, η L’Artigiano, ο όμιλος ξενοδοχείων HOTELBRAIN, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής καθώς και πολλά νοσοκομεία και οργανισμοί.

Η POT & PAN A.E. είναι μια αυτοδημιούργητη 100% ελληνική εταιρεία, με 20ετή επιτυχημένη πορεία στον χώρο της παραγωγής τυποποιημένων και συσκευασμένων γευμάτων. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει  υψηλής ποιότητας κατεψυγμένα και φρέσκα έτοιμα γεύματα, με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τη μεσογειακή δίαιτα. Διατηρεί δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (Ευρώπη και  ΗΠΑ) και τροφοδοτεί σουπερμάρκετ, νοσηλευτικές και σχολικές μονάδες, εταιρείες και βιομηχανίες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια καθώς και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου. Οι κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις στο 70ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας αγγίζουν τα 3.160 τ.μ. και διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο των δραστηριοτήτων της ήδη από το 2019 η POT & PAN A.E. διαθέτει νέα μονάδα παραγωγής στο Περιστέρι με εξειδίκευση στην παραγωγή σάντουιτς, σαλατών, snacks, σαλτσών καθώς και ημιέτοιμων προϊόντων για αλυσίδες εστίασης λιανεμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22005 & IFS Food. Η συνολική παραγωγική δυναμική της εταιρείας αγγίζει καθημερινά τα 45.000 έτοιμα και υψηλής ποιότητας γεύματα καθιστώντας την έτσι Leader στον τομέα της παροχής υπηρεσιών σίτισης αφού διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία σε πολύ απαιτητικά projects.