Τελετή Απονομής Βραβείου Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» 2017 – 2018

 

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 – 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) Α.Ε., την Τελετή Βράβευσης των καλύτερων εργασιών του Διαγωνισμού για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ «Δημήτριος Τσαμπούλας» ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018. Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

Οι τρεις καλύτερες εργασίες του Διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018, θέμα του οποίου είχε ορισθεί η «Πρόταση Ανάπτυξης ενός Στρατηγικού Δικτύου Νησιωτικών Συνδέσεων (ΣΔΝΣ) με Περιφερειακούς Συγκοινωνιακούς Κόμβους (ΠΣΚ) και συνεργασία κομβικών γραμμών και ακτινικών συνδέσεων (Hub and Spoke) και το συνδυασμό μεταφορικών μέσων», θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα, 3.000, 2.000 και 1.000 ευρώ, με χορηγούς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Επιμελητήριο Λέσβου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), αντίστοιχα, ενώ για την τέταρτη και πέμπτη σε κατάταξη εργασία θα δοθούν έπαινοι

Ο Διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων Πανεπιστημιακών Σχολών ή Τμημάτων σχετικών με τον κλάδο των Μεταφορών και της Ναυτιλίας. Θεσμοθετήθηκε το έτος 2016 προς τιμή του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και των ελληνικών Επιμελητηρίων για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις Ελληνικές Μεταφορές. Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος και το Βραβείο στηρίζεται, πέραν του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), τα ελληνικά Πανεπιστήμια και τα Επιμελητήρια.