Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας των προϊόντων διατροφής και δη των προϊόντων που απαιτούν ελεγχόμενη θερμοκρασία, θα αποτελέσουν τον πυρήνα των συζητήσεων και events στα φετινά LOGI.C FOOD EDITION που θα διεξαχθούν 10 & 11 Νοεμβρίου, στο Hall 1 του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της τριπλής έκθεσης MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO της O.MIND CREATIVES.
Εταιρείες συμβούλων και φορείς, όπως οι: Mentor-Chain, OPTILOG Advisory Services, ILME, Planning & Supply Chain Institute διοργανώνουν στο πλαίσιο των LOGI.C FOOD EDITION συζητήσεις και πάνελ παρουσιάσεων για την διατροφική αλυσίδα, τον τρόπο που διαχειρίζεται τα Logistics του, τις προκλήσεις του μέλλοντος, αλλά και το πώς τα προϊόντα μικρών-μεσαίων παραγωγών μπορούν να φτάσουν στο ράφι, αξιοποιώντας και το εργαλείο του e-commerce. Παράλληλα θα μιλήσουμε για τις απαραίτητες πιστοποιήσεις επαγγελματιών στον κλάδο και τον ρόλο γενικότερα των logistics, της σωστής συσκευασίας και ιχνηλασιμότητας στην διαχείριση των τροφίμων.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των LOGI.C FOOD EDITION εδώ
Προ-εγγραφείτε ηλεκτρονικά εδώ