Τα ηλεκτροκίνητα Maxus EV80 της κινέζικης SAIC Motor παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Στην πρόσφατη έκθεση «Cargo Truck & Van Expo» που διοργανώθηκε από την o.mind Creatives στο Metropolitan Expo, στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. παρουσίασε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα Van, του ομίλου SAIC, ΜAXUS EV80.

Η Shanghai Automotive Industrial Cooperation SAIC, είναι μια εταιρεία με ετήσιο κύκλο εργασιών τα 136,39 δις δολάρια το 2018, βρίσκεται στο νούμερο 39 στο Fortune 500 και κατέχει την 7η θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Με ετήσιες πωλήσεις άνω των 7 εκατ. οχημάτων κατέχει μερίδιο 24,1% στην εγχώρια αγορά της και σχεδιάζει τη δυναμική της επέκταση στην παγκόσμια αγορά, και την είσοδό της στη δυσκολότερη όλων, την ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

Η τεράστια αγορά της ηλεκτροκίνησης στην Κίνα, όπου υπήρχαν πολύ ισχυρά κρατικά κίνητρα για την προώθηση της τεχνολογίας, της επέτρεψε να παρουσιάσει και να δοκιμάσει αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα, με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατηγορία των επαγγελματικών Van και πωλήσεις άνω των 80.000 αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το brand MAXUS είναι η επαγγελματική σειρά οχημάτων, και η συνεργασία της εταιρείας ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. αρχίζει με την εισαγωγή των  ηλεκτροκίνητων Van, των MAXUS EV80, σε δύο τύπους οροφής, μεσαίας με 10,4 m3 ωφέλιμο χώρο και υψηλής οροφής στα 11 m3. Στην έκθεση η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. παρουσίασε σε συνεργασία με την εταιρεία STATHIS το Van σε έκδοση ψυχομένου θαλάμου, με ψυκτικό μηχάνημα χαμηλής ηλεκτρικής κατανάλωσης και χαμηλότερο βάρος μόνωσης με χρήση ειδικών υλικών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα