Συνάντηση Μ. Παπαδημητρίου με πρόεδρο ΣΒΕ

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου συναντήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Λουκία Σαράντη.

Μετά την συνάντηση, η υφυπουργός δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιήσαμε την πρώτη θεσμική συνάντηση με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ). Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και έγινε μια πρώτη αναφορά σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Η έλλειψη προσωπικού, σε στελεχιακό και ανθρώπινο δυναμικό, αποτελεί ένα μείζον ζήτημα για την επιχειρηματικότητα, για το οποίο Κυβέρνηση, επιχειρήσεις και Σύνδεσμοι θα δουλέψουμε μεθοδικά για να λύσουμε. Η πρόθεση της Κυβέρνησης να συνδράμει τη βιομηχανία είναι σταθερή και διαρκής. Με ρεαλιστικές θέσεις για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και με μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους», δήλωσε η Υφυπουργός Ανάπτυξης, μετά τη συνάντηση.

Η Υφυπουργός αποδέχθηκε την πρόταση της Πρόεδρου του ΣΒΕ να επισκεφτεί τα γραφεία του Συνδέσμου, στη Θεσσαλονίκη, όπως και επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου, το επόμενο διάστημα.