Στο 5ο International Logistics Forum & Supply Chain Day στις 5/4 σας προσκαλεί το ILME

Με ιδιαίτερη χαρά το ILME σας προσκαλεί στο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο 5th International Logistics Forum & Supply Chain Day στις 5 Απριλίου και ώρες 16:00-20:00, με θέμα «Η αναδυόμενη εποχή των Logistics | Συνεργατικότητα, Τεχνολογία, Εκπαίδευση». Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Τι είναι η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας;

Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθιερώθηκε από τον γερμανικό οργανισμό logistics BVL International ως ημέρα ενημέρωσης και προώθησης των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ομιλιών, παρουσιάσεων και ξεναγήσεων σε επαγγελματικούς χώρους. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανοίγουν τις πύλες τους δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και να πληροφορηθεί για την μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων που υπάγονται στα logistics. Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας γιορτάστηκε για πρώτη φορά την 16η Απριλίου του 2008 στη Γερμανία και Αυστρία και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με motto το “Logistics paves the way”. Το ILME ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association – ELA) τιμά την ημέρα αυτή ανελλιπώς από το 2015.

Το 4ο Διεθνές Logistics Forum που διοργάνωσε το ILME στις 4 Φεβρουαρίου του 2021 είχε εξαιρετική επιτυχία και συμμετείχαν πάνω από 530 άτομα από την αγορά και τον ακαδημαϊκό χώρο, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική συμβολή της εκδήλωσης στην διάχυση της τεχνογνωσίας και των τάσεων από ελληνικές και διεθνείς εμπειρίες στο χώρο των Logistics εν μέσω πανδημίας.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας  είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ.