Στις 22/2 ημερίδα της Oracle για τις λύσεις Cloud

Όπως κάθε χρόνο, η Oracle διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για πελάτες και συνεργάτες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των επιχειρηματικών εφαρμογών στο cloud και πώς αυτές μεταμορφώνουν τα επιχειρηματικά μοντέλα και τις σχέσεις με τους πελάτες, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες, αξιοποιώντας τεχνολογίες mobile, Big Data και κοινωνικής δικτύωσης.

Το Oracle Modern Experience θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 από τις 9 έως τις 4.30 μ.μ. στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τρεις παράλληλες συνεδρίες με θεματικές που απευθύνονται όχι μόνο στα Στελέχη της Πληροφορικής, αλλά και σε στελέχη του HR, του marketing, των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών, της χρηματοοικονομικής διεύθυνσης και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στις παράλληλες συνεδρίες θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των εταιρειών-πελατών της Oracle : ΑΒ Βασιλόπουλος-Delhaze Group, Baker Tilly, CYTA, Εθνική Τράπεζα, Interamerican, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ-Cosmote, Public και Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και των συνεργατών της Oracle: Accenture, ATC, Intrasoft International, SingularLogic και των εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ALBA Graduate Business School.

H εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΕΕΔΕ, με την επαγγελματική υποστήριξη των: Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ), Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ), Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ), Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής &aamp; Επικοινωνιών (ΕΙΕΠ), Τομέας Ηγεσίας (ΤΗΓΕ), καθώς και υπό την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ALBA Graduate Business School.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τους εξής συνεργάτες: Platinum Sponsor: Accenture, Gold Sponsors: ATC, Intrasoft International, SingularLogic, Silver Sponsors: 7indigo, Cognity, Eurotel, inpleonion, iteam, NCR, Softecon, TalentTeam Consulting, UniSystems.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε στο marketing_gr@oracle.com.