Το ILME γιορτάζει την Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τιμά τους επαγγελματίες logisticians

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) καλεί την κοινότητα των Logistics να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας συμμετέχοντας στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 15 Απριλίου και ώρες 17:00 -20:00 με τίτλο «Logistics paves the way» αφιερωμένη στην ψυχή των logistics,  τους ανθρώπους της!

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης αφιερώνεται στα νέα ταλέντα και τους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου, ενώ το δεύτερο συμπεριλαμβάνει συζήτηση με τους επαγγελματίες που πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα του ELA τον Μάρτιο του 2021, καθώς και τους βραβευθέντες επαγγελματίες του κλάδου στα Ελληνικά Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021.

Μεταξύ των Χορηγών είναι η εταιρεία O.MIND CREATIVES & των Χορηγών Επικοινωνίας το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν με υποχρεωτική εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα.

Τι είναι η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας;

Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθιερώθηκε από τον γερμανικό  οργανισμό logistics BVL International ως ημέρα ενημέρωσης και προώθησης των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ομιλιών, παρουσιάσεων και ξεναγήσεων σε επαγγελματικούς χώρους. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανοίγουν τις πύλες τους δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και να πληροφορηθεί για την μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων που υπάγονται στα logistics. Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας γιορτάστηκε για πρώτη φορά την 16η Απριλίου του 2008 στη Γερμανία και Αυστρία και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με motto το “Logistics paves the way”. Το ILME ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association – ELA) τιμά την ημέρα αυτή ανελλιπώς από το 2015.