Στην πλατφόρμα Eurobank Trade Club η Olympia Electronics

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, συμμετέχει στο πλάνο δημοσιότητας της EUROBANK, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικής της δικτύωσης, μέσω του Exportgate και των υπηρεσιών του. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια συνεχίζει διαρκώς την προσπάθειά της να επεκτείνει την δραστηριότητά της στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού, συνδράμοντας ουσιαστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.

H συμφωνία EUROBANK  – BANCO SANTANDER αποτελεί εγγύηση για το βήμα των ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά, αφού δίνει την δυνατότητα στις ελληνικές και κυπριακές εταιρείες να ενταχθούν στο «Eurobank Trade Club» και μέσω αυτού να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διεθνές επιχειρηματικό ηλεκτρονικό δίκτυο.

Το ηλεκτρονικό αυτό δίκτυο αποτελείται στην παρούσα φάση από 16 τράπεζες σε 21 χώρες και υποστηρίζονται 150.000 εισαγωγείς από 32 χώρες, έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθούν σε διεθνές επίπεδο και να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Σημαντικές διεθνείς τράπεζες όπως Nordea και Rabobank συμμετέχουν ήδη στο δίκτυο αυτό, το οποίο, παράλληλα, αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, σε συνεργασία με επιπλέον διεθνείς Τράπεζες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αγορών στόχων όπως Η.Π.Α., Κίνα, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία κ.λπ.