Σε έναν μήνα τα Logistics συναντιούνται ξανά στην 8η Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” 2021

Ένας περίπου μήνας έχει απομείνει για το μεγάλο ραντεβού της ευρύτερης αγοράς της εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, του πρώτου δια ζώσης εμπορικού event ύστερα από τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Με τις εκθέσεις να επανεκκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα, η προετοιμασία της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” 2021, βάζει τις τελευταίες πινελιές της!

Πλήθος σημαντικών εταιρειών – εκθετών, αλλά και μια σειρά πλούσιων -ως είθισται- συνεδριακών Logi.C events με τη σφραγίδα φορέων και εταιρειών συμβούλων ως συνδιοργανωτών, αλλά και τον συντονισμό του SC&L magazine, θα αποτελέσουν για ακόμα μια φορά πόλο έλξης στο πιστοποιημένο κατά covid-shield συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021.

Το πρωτόκολλο ασφαλείας που ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, αναφορικά με τους όρους προστασίας της δημόσιας υγείας από τον sars-cov2 θα τηρηθούν κατά γράμμα, τόσο από το εκθεσιακό κέντρο, όσο και από τη διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, διασφαλίζοντας στο μέγιστο δυνατό την προάσπιση της δημόσιας υγείας, συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Με την ασφάλεια αυτή λοιπόν, εκθέτες και επισκέπτες τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας, αναμένονται στο εκθεσιακό κέντρο, προκειμένου να συναντήσουν πελάτες και πιθανούς νέους συνεργάτες, να συζητήσουν για εμπορικές συμφωνίες, να παρακολουθήσουν μια σειρά ενδιαφέροντων και επίκαιρων ημερίδων και ένα Διεθνές Συνέδριο και να συνδράμουν στην επανεκκίνηση του ευρύτερου κλάδου.

Την έκθεση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, σηματοδοτώντας και την αντίστοιχη στήριξη στους κλάδους που εκθέτουν, υπουργοί και στελέχη από τα υπουργεία Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Μεταφορών.

Σε παράλληλη αίθουσα, Hall 4, θα πραγματοποιείται και η “Cargo Truck & Van Expo”, με πλήθος προτάσεων για τους επαγγελματίες, σε επαγγελματικά οχήματα για city logistics – τράκτορες, λύσεις για e-στόλους οχημάτων, αλλά και συστήματα fleet management, corporate leasing κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην έκθεση, μπείτε εδώ www.supplychainexpo.gr.