Ρεκόρ αποθήκευσης 200.000 παλετών για την SARMED

Κλείνοντας το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, ως αποτέλεσμα των επενδύσεων για την αύξηση της αποθηκευτικής δυναμικότητας των προηγούμενων ετών και της σχετικά συγκυριακής σώρευσης αποθεμάτων των πελατών της, η SARMED ανακοίνωσε το εντυπωσιακό ρεκόρ αποθήκευσης 200.000 παλετών στο σύνολο των εγκαταστάσεών της στην ελληνική επικράτεια!

Το νούμερο αυτό αποτελεί ορόσημο για την ελληνική αγορά και αντανακλά την εμπιστοσύνη των παλαιότερων και νεότερων συνεργασιών που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια αλλά και τη δέσμευση της SARMED για εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών καθώς και στην ασφάλεια των ανθρώπων και εγκαταστάσεων, μεγιστοποιώντας την απόδοση για τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, που προσθέτουν αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις συνεργασίες της.

Οι άνθρωποι στην SARMED δηλώνουν υπερήφανοι για την κατάκτηση των στόχων τους και την εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η SARMED:

  • Ανέπτυξε νέες εγκαταστάσεις, διπλασιάζοντας την αποθηκευτική δυναμικότητά της
  • Ενδυνάμωσε τις υποδομές και τα συστήματά της
  • Κατέκτησε ηγετική θέση στην αγορά σε επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας πελάτη
  • Έχτισε μια συνεκτική ομάδα στελεχών καθώς και σύγχρονη δομή, σύμφωνα με τις αρχές της σύγχρονης διοίκησης και διακυβέρνησης

«Συνεχίζουμε δυναμικά την υγιή ανάπτυξή μας καταγράφοντας διαρκώς επιτυχίες. Να τα χιλιάσουμε!» αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου η SARMED.