Ραντεβού με τον επιχειρηματικό κόσμο δίνει η Logika στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Logika αποτελεί μια σύγχρονη 4PL εταιρεία με κύριο στόχο να παρέχει στους πελάτες της, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος.

Σε μια περίοδο όπου η διαδρομή του καταναλωτή είναι πλέον πολυκαναλική και ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια, τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας όπου διαρκώς αυξάνονται οι απαιτήσεις του καταναλωτή, τα logistics clusters κ.λπ. η εταιρεία Logika συνδυάζει τη διεθνή μεταφορά και την προσωρινή εναπόθεση με τις υπηρεσίες micropicking, συσκευασίας και ανεφοδιασμού, καλύπτει από την αρχή έως το τέλος κάθε ζήτηση των πελατών της.

Μετά από πολυετή εμπειρία, η εταιρεία Logika εξειδικεύεται στην υπηρεσία micropicking σε κλάδους όπως η ένδυση, τηλεπικοινωνίες, προϊόντα τεχνολογίας, καλλυντικά και προϊόντα OTC.

  • Διαχείριση τεμαχίων (Micropicking)
  • Παρακολούθηση σειριακών αριθμών
  • Διαχείριση προϊόντων Υψηλής Αξίας

Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στις περιοχές Ασπροπύργου και Μαγούλα Αττικής και  αποτελούνται από 26.000 τ.μ. Διαθέτει τελωνειακή αποθήκη και αναλαμβάνει εκτελωνισμούς. Πιστοποιητικά που βρίσκονται στην κατοχή της είναι ISO 9001, ISO 22000, AEOF, SQAS.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Logika επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.logika.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.