Πρόσκληση συμμετοχής στην εναρκτήρια εκδήλωση του ΕΙΤ Urban Mobility Hub Greece

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών με την εταιρεία Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση έναρξης των δραστηριοτήτων του EIT Urban Mobility Hub Greece στις 3 Νοεμβρίου 2020, και ώρα 10:00 π.μ.

Το EIT Urban Mobility Hub Greece διαμορφώνεται μετά από πρόσκληση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) για την διαμόρφωση ενός σημείου επαφής για επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην κινητικότητα και τις μεταφορές και ενδιαφέρονται να εμπλακούν στις δράσεις καινοτομίας του EIT.

Στόχος του Hub είναι να παρέχει στοχευμένη ενημέρωση σχετικά με την κοινότητα EIT Urban Mobility και τις δράσεις της καθώς επίσης να προσφέρει υποστήριξη σε επιχειρήσεις μέσω σεμιναρίων και συμβουλευτικών δράσεων.

Στη διαμόρφωση του ελληνικού Hub στην αστική κινητικότητα συμμετέχουν 4 εταίροι:   ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. και Venture Stories Partners A.E., καθώς επίσης και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών που αποτελεί μέλος της κοινότητας EIT Urban Mobility και συμμετέχει στο hub ως επιστημονικός σύμβουλος.

Στις 3 Νοεμβρίου 2020 διοργανώνεται η πρώτη εκδήλωση έναρξης των εργασιών του hub κατά την διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την αποστολή και τις επερχόμενες δράσεις του EIT Urban Mobility Hub Greece ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από προσκεκλημένους ομιλητές για θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων, όπως νέες τεχνικές marketing την μετά-Covid εποχή,  χρηματοδοτικές προσκλήσεις κ.ά.

Δείτε εδώ την ατζέντα