Πρόσκληση στη διαδικτυακή  εκδήλωση «Πρωτοβουλία για τη δημιουργία και τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στη διασυνοριακή περιοχή»

H Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. και το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Πληροφοριών (UIST) «Απόστολος Παύλος» (έδρα η Οχρίδα) σας καλούν σε διαδικτυακή διασυνοριακή εκδήλωση με τίτλο «Πρωτοβουλία για τη δημιουργία και τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στη διασυνοριακή περιοχή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:00 μέσω της πλατφόρμας ZOOM στο πλαίσιο του έργου ‘’Intelligent Cross-Border Accelerator for Innovative ICT-enabled start-ups“/ INTERREG IPA CBC PROGRAMME “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020” (https://icba-project.eu/).

Η διασυνοριακή περιοχή έχει σημαντικό κεφάλαιο γνώσης, αλλά περιορισμένη ικανότητα προσέλκυσης επενδύσεων. Το έργο iCBA φιλοδοξεί να συμβάλει με βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα, δημιουργώντας έναν Διασυνοριακό Επιταχυντή για δημιουργία νέων επιχειρήσεων (startups) καλύπτοντας τη διασυνοριακή περιοχή. Οι δράσεις του επιταχυντή περιλαμβάνουν δράσεις κατάρτισης και εξατομικευμένης υποστήριξης από μερικούς από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της περιοχής. Ο πρώτος κύκλος του επιταχυντή θα οδηγήσει στην ανάπτυξη 15-20 επεξεργασμένων επενδυτικών ιδεών, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε επενδυτές και μπορούν να οδηγήσουν σε νέες επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή. Θα λάβετε τον σύνδεσμο για τη συμμετοχή σας εγκαίρως.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ