Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Διαγωνισμό Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» έτους 2019

 

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, προσκαλεί φοιτητές και νέους αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων που διαθέτουν σχολές, τμήματα, τομείς ή κατεύθυνση σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία, να συμμετάσχουν στον 3ο ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» με θέμα «Προοπτική ανάπτυξης Συνδυασμένων Εθνικών και Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών (Intermodal transport) της Χώρας – Εμπόδια, Προκλήσεις, Προτάσεις».

Ο Διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται από το 2016 προς τιμή του εκλιπόντα καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και των ελληνικών Επιμελητηρίων Δημήτρη Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων των προαναφερόμενων ελληνικών πανεπιστημίων. Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος και το Βραβείο στηρίζεται, πέραν του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), τα Επιμελητήρια της χώρας, θεσμικούς και επιχειρηματικούς φορείς, καθώς και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) και τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Περισσότερα για τον Διαγωνισμό και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ: www.eesym.gr.

 

Από την τελετή απονομής των περσινών βραβείων, στις 13 Δεκεμβρίου 2018. Α΄ βραβείο 3.000 ευρώ με χορηγό τον ΔΑΑ « Ελευθέριος Βενιζέλος » στην Ομάδα του ΕΜΠ, Β΄ βραβείο 2.000 ευρώ με χορηγό το Επιμελητήριο Λέσβου σε υποψήφια του Πανεπιστημίου Πατρών και Γ’ βραβείο 1.000 ευρώ με χορηγό τον ΣΕΕΝ στην Ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.