Πιστοποιήθηκε κατά Covid Shield από την TÜV AUSTRIA το Metropolitan Expo

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία με γνώμονα τη θωράκιση του εκθεσιακού κέντρου απέναντι στην πανδημία του COVID-19, ενόψει της επανέναρξης της εκθεσιακής περιόδου, ανέλαβε η διοίκηση του Metropolitan Expo, λαμβάνοντας πιστοποίηση TÜV Austria Covid Shield.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του «Το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo απέκτησε από την TÜV Austria την πιστοποίηση Covid Shield – Επίπεδο Principal. Μέσω της πιστοποίησης αυτής διασφαλίζεται και ενισχύεται η λειτουργία του Metropolitan Expo, ως του μεγαλύτερου, πλέον σύγχρονου και ασφαλούς εκθεσιακού κέντρου στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο στα διεθνή πρότυπα και πρακτικές.

Βασικό στόχο του Metropolitan Expo συνεχίζει να αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία τόσο των εκθετών, όσο των επισκεπτών, καθώς και όλου του προσωπικού, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις υποδομές και τις υπηρεσίες του, όπως βεβαιώνεται με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Σε συνέχεια και της επίσημης ανακοίνωσης της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του κλάδου των εκθέσεων, από 1η Ιουλίου 2020, το Metropolitan Expo ανταποκρινόμενο πλήρως στις νέες συνθήκες, θέτει ως βασική του προτεραιότητα την επιτυχημένη διεξαγωγή όλων των φιλοξενούμενων εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, σε ένα απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον».

Με αυτόν τον τρόπο το Metropolitan Expo συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της εμπιστοσύνης του επισκέπτη, του εκθέτη, του διοργανωτή αλλά και του κάθε εμπλεκόμενου στον θεσμό των εκθέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες: Metropolitan Expo info@metropolitanexpo.gr, (+30) 2103542905

Η πιστοποίηση TÜV AUSTRIA COVID SHIELD: Η πιστοποίηση TÜV AUSTRIA COVID SHIELD – Επίπεδο Principal καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες τις οποίες η ATHENS METROPOLITAN EXPO A.E. εφαρμόζει. Με την πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζεται ότι το εκθεσιακό κέντρο διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς, πόρους και τις υποδομές για την πρόληψη και αποφυγή οποιαδήποτε εισροής και εξάπλωσης του κορωνοϊού, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου.