Περισσότεροι από 500 σύνεδροι για το LogiC special O.MIND event “Supply Chain goes Paperless”, την Πέμπτη 8/4

Με περισσότερους από 500 ενδιαφερόμενους για να παρακολουθήσουν το event, digital booths των χορηγών και live voting, έρχεται την Πέμπτη 8/4 το LogiC special digital event της O.MIND CREATIVES, “Supply Chain goes Digital”, στις 15.00 μμ.

Η αναγκαιότητα που ώθησε την εφοδιαστική αλυσίδα να υιοθετεί όλο και περισσότερες paperless υπηρεσίες, σε όλους τους κρίκους της, από την αποθήκη έως το τελευταίο μίλι, η σύνδεση των υπηρεσιών αυτών με την αναγκαία ψηφιοποίηση που επιτάσσουν οι καιροί, αλλά και οι απαιτήσεις των τελικών καταναλωτών, θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα αναλυθούν,  στο digital event LogiC special με τίτλο “Supply Chain goes Paperless”.

Με την παρουσία στελεχών από εταιρείες παρόχους όπως των Entersoft, Telenavis, Utilize, Cima Software, My Next, την ανάλυση των τάσεων από την Optilog Advisory Services, αλλά και την αξιοποίηση στην πράξη αντίστοιχων λύσεων από το ΠΛΑΙΣΙΟ, την Med Frigo, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν στο ερώτημα εάν τελικά οι paperless υπηρεσίες αποτελούν ένα trend των καιρών ή ένα απαραίτητο εργαλείο ανταγωνιστικότητα, σε ένα event που έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε από την ασφάλεια του υπολογιστή σας, από τις 15.00 έως τις 19.00 μμ, απολαμβάνοντας το πλήθος των e-εργαλείων της πλατφόρμας Eventora, για να επικοινωνήσετε άμεσα με τους χορηγούς του Logi.C special.

Στην συζήτηση του β’ πάνελ, θα αναλυθούν και τα θεσμικά κενά από την ΟΦΑΕ, ενώ θα σχολιάζει και θα θέτει ερωτήματα ο κ. Μιχάλης Ζιγλής.

Μεγάλοι Χορηγοί της e-εκδήλωσης, οι Entersoft, GS1 Association Greece, Χρυσοί Χορηγοί Telenavis & UTILIZE και Χορηγοί οι Cima Software, IBLS, Ανθουλάκης-SMARTRANS.

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ

Δείτε το πρόγραμμα εδώ