Πάρτε μέρος στην έρευνα των O.MIND CREATIVES – Optilog Advisory Services για τα e-commerce Logistics

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει προκαλέσει η πρώτη στο είδος της αναλυτική έρευνα για τα e-commerce logistics, που διενεργείται από το περιοδικό SC&L και την O.MIND CREATIVES, υπό την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία της Optilog Advisory Services και με τη στήριξη του GR.E.CA, με τίτλο  «Ε-commerce logistics & last mile orchestration: Διερευνώντας το ελληνικό οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου», καθώς συγκεντρώνει ήδη από την πρώτη εβδομάδα, που βρίσκεται Online, 150 ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη πανελλαδική έρευνα για το e-commerce logistics & το last-mile orchestration διερευνά σε βάθος το οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου, τον τρόπο οργάνωσής του και αποτυπώνει τις τάσεις για το μέλλον.

Σας καλούμε από κοινού να δαπανήσετε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας, απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν κατ’ αποκλειστικότητα στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό/συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι ενεργό μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν τόσο εταιρείες Logistics, όσο και εμπορικές εταιρείες, επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο φυσικό κατάστημα όσο και e-shop, εταιρείες που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον χώρο του e-commerce, αλλά και διαχειριστές θυρίδων και σημείων παραλαβής. Παράλληλα, μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς, ταχυμεταφοράς αλλά και πάροχοι πληροφοριακών συστημάτων & εξοπλισμού e-commerce logistics.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην έρευνα εδώ: https://www.surveymonkey.com/r/logistics-ecommerce