Πάνω από 300 συμμετοχές στην έρευνα «e-Commerce Logistics & Last Mile Orchestration». 15 ημέρες ακόμη Online η έρευνα. Πάρτε Μέρος!

Μεγάλο έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον της αγοράς για την συμμετοχή της στην Πρώτη Πανελλήνια Έρευνα με τίτλο “e-Commerce Logistics & Last Mile Orchestration” που διεξάγεται από τις Optilog Advisory Services και O.MIND CREATIVES, καθώς ήδη μετρά 300 ολοκληρωμένες απαντήσεις. Η έρευνα θα βρίσκεται διαθέσιμη Online για ακόμη 15 ημέρες έως τα τέλη Ιουνίου. Σας καλούμε να πάρετε μέρος και να συνδιαμορφώσετε τα συμπεράσματα.

Τα συμπεράσματα της έρευνας, θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστό Κεντρικό LOGI.C event στο πλαίσιο της 9ης έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck n Van Expo” 2023, στο εκθεσιακό  κέντρο Metropolitan Expo, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 13.30-16.00 μμ, από την Optilog Advisory Services, με την συμμετοχή στελεχών του GREC.A. και στελεχών της αγοράς.(βλέπε σχετική φωτογραφία)

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν τόσο εταιρείες Logistics, όσο και εμπορικές εταιρείες, επιχειρήσεις που λειτουργούν τόσο φυσικό κατάστημα όσο και e-shop, εταιρείες που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον χώρο του e-commerce, αλλά και διαχειριστές θυρίδων και σημείων παραλαβής. Παράλληλα, μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς, ταχυμεταφοράς αλλά και πάροχοι πληροφοριακών συστημάτων & εξοπλισμού e-commerce logistics.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην έρευνα εδώ: https://www.surveymonkey.com/r/logistics-ecommerce