Πάνελ υψηλού επιπέδου από 3 διακεκριμένους επιστημονικά υπεύθυνους στα LOGI.C Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώνονται εντός των επόμενων ημερών οι συμμετοχές ομιλητών στα 5 πάνελ των συνεδρίων LOGI.C Θεσσαλονίκης στις 10 και 11 Μαΐου, με τις αντίστοιχες ομάδες τόσο του SC&L magazine, όσο και των συνεργατών επιστημονικά υπευθύνων να βάζουν τις τελευταίες πινελιές.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, Τρίτη 10 Μαΐου, με τη συνδρομή των ΣΒΕ και ΣΕΒΕ, η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ολοκληρώνει τις συμμετοχές στα δύο πρώτα πάνελ στρατηγικής σημασίας, το πρώτο με τίτλο ‘Northern Greece as a Hub’ και το δεύτερο που θα είναι discussion round table, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικο.

Το απόγευμα της πρώτης ημέρας, η επιστημονική ομάδα της Optilog Advisory Services αναλαμβάνει να αναλύσει την έννοια της Smart and Sustainable εφοδιαστικής αλυσίδας στην πράξη, ειδικά σε περιβάλλον αστικής διανομής.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, Τετάρτη 11 Μαΐου, η ακαδημαϊκή ομάδα του τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, εντρυφεί στην έννοια του Smart Port. Τι επίπεδο υπηρεσιών logistics απαιτούν τα έξυπνα λιμάνια; Τι ΑΙ τεχνολογίες μπαίνουν στην ζωή όσων εμπλέκονται στην εφοδιαστική αλυσίδα των λιμένων και beyond the port; Τι αλλαγές έχει φέρει η κρίση στις διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες;

Το απόγευμα της 11ης Μαΐου, το πάνελ ανήκει στην πολύπειρη ομάδα του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, που θα αναλύσει τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας σε αστικό περιβάλλον στο πλαίσιο των κανόνων για επίτευξη της μέγιστης βιωσιμότητας.

Οι ομιλητές κάθε πάνελ θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Για την εγγραφή σας στο συνέδριο -που θα πλαισιώνεται από εμπορική έκθεση στο Porto Palace- πατήστε ΕΔΩ.