Ο Hermann Riedl νέος CEO στην Toyota Hellas

Μετά από 31 χρόνια θητείας στην εταιρεία, ο Αριστείδης Αραβανής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, μέλος του Ομίλου Inchcape, συνταξιοδοτείται στο τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε σε διάφορους ρόλους, όπως Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάδος & Βαλκανίων καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος Inchcape Continental Europe.

Τη θέση του κ. Αραβανή αναλαμβάνει ο Hermann Riedl, ο οποίος προέρχεται από την WIND Ελλάς, όπου κατείχε τη θέση του Chief Business and Digital Transformation Officer. Ο κ. Riedl άρχισε τη θητεία του στην Toyota Ελλάς ως MD Designate την 1η Νοεμβρίου και, μετά από μια περίοδο ενσωμάτωσης και παράδοσης, θα αναλάβει επίσημα τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Toyota Ελλάς από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Πριν από την ένταξή του στην WIND Ελλάς, ο κ. Riedl κατείχε μια σειρά από θέσεις σε επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία, στην Ελλάδα, την Γερμανία και την Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tele2 Germany και του Διευθύνοντος Συμβούλου και Συνεργάτη της BCG για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Μέση Ανατολή, με έδρα το Άμπου Ντάμπι.

Από την ένταξη του στην Toyota Ελλάς το 1991, ο κ. Αραβανής έχει συνδέσει το όνομά του με την ανάπτυξη και την εξέλιξη της Toyota στην Ελλάδα, αλλά και, μέσω της Inchcape, σε όλη την Ευρώπη. Εστιάζοντας στην στρατηγική ανάπτυξη και τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, ο κ. Αραβανής πέτυχε την ανάδειξη της εμπορικής αξίας της μάρκας, καθιστώντας την Toyota Ελλάς ηγέτη και επιτυγχάνοντας ρεκόρ μεριδίου αγοράς για πολλά χρόνια.