Ο Κ. Χανιώτης ξανά πρόεδρος στο νέο ΔΣ του ILME

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME), μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στην Γενική Συνέλευση της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2022-2025.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με υβριδικό τρόπο με τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία 110 μελών από τα 120 ταμειακώς ενήμερα μέλη.

Στην συνέχεια, σε ειδική συνεδρίαση που ακολούθησε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Διοικητικό Συμβούλιο ILME

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Χανιώτης

Αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Μακαντάσης

Γενική Γραμματέας: Αικατερίνη Θεοφανίδου

Ταμίας: Κυριάκος Καλούμενος

Τακτικά Μέλη: Άγγελος Αμδίτης, Κωνσταντίνος Βούλγαρης, Νικόλαος Γκότζιας, Αντώνης Ηλιάδης, Βασιλική Λαιζηνού, Γεώργιος Μαλινδρέτος, Αγγελική (Λίνα) Πάλλη

Αναπληρωματικά Μέλη:  Αναστάσιος Βαμβακίδης, Σίμος Ευθυμιάδης, Δήμητρα Ζαραφωνίτη, Παναγιώτης Ρεκλείτη, Βασίλειος Σιγάλας

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. περιλαμβάνει εξέχοντα στελέχη από όλους τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, γεγονός που προσδίδει στο ILME τον αναγκαίο πλουραλισμό και την ποιότητα, ώστε να ενισχύσει ακόμα περαιτέρω το αποτύπωμά του στα ελληνικά Logistics.

Σε αυτήν την κατεύθυνση και με γνώμονα πάντα τις αξίες που πρεσβεύει το Ινστιτούτο, το νέο Δ.Σ. επεξεργάζεται ήδη νέους ρόλους και αρμοδιότητες και σχεδιάζει νέες δράσεις προς όφελος των μελών του ILME, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.