Οι Μινωικές Γραμμές «σαλπάρουν» στις 9-11 Νοεμβρίου για «Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics»

Οι Μινωικές Γραμμές ιδρύθηκαν το 1972, με έδρα τους το Ηράκλειο Κρήτης. Από το 2008, είναι μέλος του κορυφαίου Ομίλου Grimaldi. Δραστηριοποιούνται στις γραμμές της Κρήτης, συνδέοντας το Ηράκλειο και τα Χανιά με τον Πειραιά, και το Ηράκλειο με τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ παράλληλα με τις επιχειρηματικές τους συμμετοχές εξυπηρετούν ως General Sales Agent όλα τα πλοία του Ομίλου Grimaldi που προσεγγίζουν τα λιμάνια της χώρας μας, από και προς την Ιταλία στην Αδριατική Θάλασσα.

Επίσης, έχουν αναλάβει τη ναυτική και εμπορική πρακτόρευση των φορτηγών πλοίων (Ro-Ro, Car & Truck Carriers) που ανήκουν ή είναι ναυλωμένα από τον Όμιλο Grimaldi, στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι Μινωικές Γραμμές διαχειρίζονται ένα σύγχρονο στόλο, πιστοποιημένο από εθνικούς και διεθνείς φορείς, που αποτελείται από τα μεγαλύτερα, πολυτελέστερα και τεχνολογικά προηγμένα οικολογικά Highspeed Cruise Ferries της Μεσογείου.


Για να μάθετε περισσότερα για τις Μινωικές Γραμμές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.minoan.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.