Οι ηλεκτρονικές ετικέτες SES-Imagotag βραβεύονται ως το “Best use of in-store technology” προϊόν

 

Η SES-Imagotag, μία από τις ισχυρότερες εταιρείες διεθνώς στην κατασκευή ηλεκτρονικών ετικετών, που διατίθενται στην Ελλάδα από τη Mobile Technology, βραβεύτηκε στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για λύσεις Λιανικής της Ασίας.

Η εταιρεία κέρδισε το βραβείο “Best use of in-store technology” για τις «έξυπνες» ηλεκτρονικές ετικέτες της και το σχετικό λογισμικό διαχείρισης, στην έκθεση “Seamless Asia” της Σιγκαπούρης, η οποία συγκεντρώνει επαγγελματίες και ειδικούς στο offline και online εμπόριο, τις πληρωμές και το banking.

Συγκεκριμένα, το βραβείο απονεμήθηκε στο “Micro web page” της εταιρείας, το οποίο επιτρέπει την προβολή πληροφοριών από το ηλεκτρονικό κατάστημα στο φυσικό κατάστημα σε πραγματικό χρόνο, όπως κριτικές πελατών, σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά και up-to-date πληροφορίες σχετικά με το απόθεμα (διαθεσιμότητα, μέγεθος, χρώμα προϊόντος κλπ.), σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων.

Η μοναδική αυτή καινοτομία αναβαθμίζει εντελώς το customer experience, αφού εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στον πελάτη και διευκολύνει την αγοραστική του συμπεριφορά. Παράλληλα, προσφέρει ένα σημαντικό όφελος για το κατάστημα, εξοικονομώντας χρόνο στο προσωπικό, χάρη στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών, και επιτρέποντάς του να ασχοληθεί με πιο παραγωγικές εργασίες, όπως η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, το βραβείο αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι «έξυπνες» ετικέτες SES-Imagotag στην επιχείρηση, καθώς παράλληλα συμβάλουν και στην ανάπτυξη του omnichannel εμπορίου.